Alex van der Wal

Alex is één van mensen die bijdragen aan McClay. Alex helpt vanuit McClay teams effectiever en succesvoller te worden. Alex is een ervaren trainer en facilitator met als specialisatie communicatie en het trainen van leidinggevenden. Ook verzorgt hij programma’s rond het vergroten van inzetbaarheid en werkdruk/plezier

Alex-van-der-Wal2
Alex van der Wal

Alex studeerde communicatie aan de HEAO te Utrecht en heeft ook een achtergrond in de marketing. Hij werkte 12,5 jaar als manager en directeur bij een grote financiële dienstverlener.

Sinds 2003 werkt hij als zelfstandig organisatieadviseur en trainer. Dat doet hij alleen of in samenwerking met anderen waaronder McClay & Partners.

Alex is gefascineerd door werk in al haar facetten. Hij houdt van werken en is van mening dat als mensen liefde voor hun werk voelen ze beter en gezonder werken en het langer volhouden. Alex is gericht op datgene wat mensen drijft om het beste uit zichzelf en anderen te halen.

Vanuit zijn eigen ervaring en kwaliteiten werkt Alex vaak samen met zijn broer Leo om teams en groepen stappen te helpen zetten naar effectiever, doelgerichter en plezieriger samen te werken. Dat levert vaak onverwacht veel rendement op voor uw eigen organisatie en voor klanten waarmee samengewerkt wordt.

Contact via: alex.van.der.wal@mcclay.nl en +31 (0)6 53 82 36 27

linkedin_icoon

 

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching naar succes creëren en geluk beleven…