Meer over IoPT

In mijn praktijk werk ik met Identiteit Georiënteerde Psychotraumatheorie en -therapie (IoPT), een benadering voor traumaheling die geïnspireerd is op de methodologie van Franz Ruppert, met enkele aanpassingen en toevoegingen die voortkomen uit de benadering van Margriet Wentink.

Het model van Frans Ruppert

Wat mijn manier van werken onderscheidt, is mijn integratie van elementen uit verschillende therapeutische modaliteiten, waaronder systemisch werk en lichaamsgerichte therapie, in het IoPT-proces. Hierdoor krijgen cliënten niet alleen inzicht in de invloed van trauma op hun identiteit, maar kunnen ze ook op een meer holistische manier werken aan herstel.

Als student van Margriet Wentink verken ik ook de invloed van vroeg kinderlijke, geboorte en intergenerationele trauma’s.

Door de IoPT aanpak kunnen cliënten dieper ingaan op de patronen en invloed van trauma binnen hun familiesysteem, en samen met mij kunnen ze werken aan het doorbreken ervan.

Kortom, ik werk naast familieopstellingen volgens het concept van Bert Hellinger ook met IoPT, waarbij ik zowel de inzichten van Franz Ruppert als de aanvullingen van Margriet Wentink integreer om een ​​meer uitgebreide en holistische benadering van traumaheling te bieden. Hierdoor kunnen mijn cliënten op een dieper niveau werken aan het herstellen van hun identiteit en relaties.

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching naar succes creëren en geluk beleven…