Ontdek bewustwording in de podcast “Wantij”

Welkom bij “Wantij, ontmoetingen richting bewustzijn” – een inspirerende podcast gehost door Sanne van Gammeren en Leo van der Wal. In deze podcast gaan Sanne en Leo samen in gesprek over persoonlijke groei, bewustwording en de vele manieren waarop mensen de wereld om zich heen ervaren. Sanne stelt nieuwsgierige vragen en Leo, met zijn 21 jaar ervaring als coach, geeft inzichtelijke antwoorden.

In deze eerste aflevering verkennen Leo en Sanne hoe genetica, opvoeding, cultuur en persoonlijke ervaringen onze perceptie van de wereld beïnvloeden. Leo deelt waardevolle inzichten over innerlijke vrijheid en geeft praktische oefeningen om bewuster te leven en automatische reacties te doorbreken.

Luister mee en ontdek hoe je meer grip kunt krijgen op je eigen gedachten en emoties, en krijg een voorproefje van wat je kunt verwachten in de volgende aflevering, waarin emoties en de polyvagaaltheorie centraal staan.

Klik hieronder om de aflevering direct te beluisteren. Veel luisterplezier!

We waarderen jouw feedback enorm! Heb je na het beluisteren van de podcast suggesties, vragen of opmerkingen? Deel ze dan met ons. Jouw input helpt ons om deze reeks van elkaar opvolgende podcasts nog beter te maken en onderwerpen te bespreken die jij interessant vindt.

Mail naar:  leo.van.der.wal@mcclay.nl

Vind je onze podcast interessant en waardevol? Deel “Wantij” dan met vrienden, familie en collega’s die ook geïnteresseerd zijn in persoonlijke groei en bewustwording. Samen kunnen we nog meer mensen inspireren en helpen op hun pad naar zelfbewustzijn en innerlijke vrijheid. Bedankt voor je steun!

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching naar succes creëren en geluk beleven…