Open inschrijving groepswerk en supervisie

Open inschrijving groepswerk en supervisie
Was intervisie in het verleden een werkvorm die enkel door hulpverleners, docenten en P&O-ers werd benut, het is nu een vorm van werken die snel terrein wint in het bedrijfsleven. Adviseurs, managers en directieleden zoeken in- en extern naar intervisiegenoten om samen te onderzoeken en van elkaar te leren. McClay & Partners wordt regelematig gevraagd externe intervisie groepen bij elkaar te brengen en te begeleiden. De gemiddelde grootte van de intervisie groepen die wij begeleiden is 4 tot 8 deelnemers met een frequentie van 2 tot 6 keer per jaar een dagdeel.

Wij begeleiden ook ronde tafel gesprekken van een aantal vaste deelnemers die ‘s middags starten met een groepsgesprek over een onderwerp en daarna een gezamenlijke maaltijd hebben.

Ook groepswerk met grotere groepen maakt deel uit van ons portfolio, kijk als voorbeeld eens onder het menu workshops en lezingen.

Als u een initiatief wilt nemen om een (intervisie) groep te starten of de behoefte hebt bij een bestaande aan te haken, neem dan gerust kontakt met ons op.

 

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching naar succes creëren en geluk beleven…