RIANNE MATZE

Door haar rol in het ‘Young Leadership Programma’ en als begeleider en coach draagt Rianne op geheel eigen authentieke wijze bij aan het team van McClay.

Rianne Matze
Rianne Matze

Na haar opleiding Human Resource Management studeerde Rianne Beleid- en Organisatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Ze begon haar loopbaan als HR-adviseur, was management trainee bij ING en vervulde diverse managementfuncties.

In 2005 vestigde ze zich als zelfstandig coach en trainer. Inmiddels heeft Rianne ruim 10 jaar ervaring in het coachen en begeleiden van mensen op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Ze helpt mensen om dichter bij zichzelf te komen en zelf hun loopbaan en/of professionele ontwikkeling vorm te geven. Daarnaast verzorgt ze opleidingen en trainingen managementvaardigheden, loopbaanbegeleiding en coaching & persoonlijke ontwikkeling.

Bij McClay richt Rianne zich onder meer op het verder ontwikkelen van het ‘Personal Impact’-programma en de coaching rondom de thema’s vrouwelijk leiderschap, loopbaan en mobiliteit.

Werk vult een groot deel van een mensenleven. Rianne’s motto is ‘You’d better enjoy it.’

Contact via: rianne.matze@mcclay.nl  en +31 (0)6 11 24 86 02

linkedin_icoon

 

 

 

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching in zakelijk omgeving over samenwerken en leiding geven