Wandeling 001

Hierbij informatie over de wandeling van zondag  12 november 2017,

We lopen dezelfde wandeling als januari 2015, toen we midwinter deze tocht liepen. Nu in de herfst toch weer net anders en zoals altijd een mooie tocht die in twee etappes gelopen kan worden. We dwalen over de Doornse “hoogte- en dieptepunten” en ronden een prachtige waterpartij dat grenst aan het Leersumsche veld… Koffie tijdens de rustpauze bij Chateau Helena Heuvel te Doorn.

We vertrekken stipt om 10:00 uur en de wandeling start vanaf de parkeerplaats bij de Veldschuur van Staatsbosbeheer, Maarsbergseweg 18a te Leersum.
De route is totaal samengesteld uit twee etappes. De eerste van de parkeerplaats, eerst naar het Leersumsche veld en dan terug, onder de weg door, en dan naar Chateau Sint Helena Heuvel waar we koffie drinken.

Dit eerste deel is 11,6 km en rond de 2,5 uur lopen. Dan volgt de tweede etappe van 8 km en deze komt na ongeveer 1,5 uur uit waar de auto’s staan.

Je kunt derhalve kiezen voor drie opties:

  • 19,5 km : de gehele route meelopen die om 10:00 uur start bij de Veldschuur en ook weer eindigt bij de Veldschuur. ( rond 14:30 uur klaar)
  • 11,6 km : om 10:00 uur van de Veldschuur naar Chateau Helena Heuvel. (12:30 uur klaar)
  • 8 km : om 12:30 uur aanschuiven in Chateau Helena Heuvel terwijl wij pauzeren en koffie drinken, dan mee teruglopen naar de Veldschuur. (rond 14:30 uur klaar)

In het geval je alleen de eerste 11,6 km meeloopt, is het handig om mij een email bericht te sturen zodat je de auto bij Chateau Helena Heuvel kunt neerzetten om 9:45 uur en met mij vervolgens meelift naar de Veldschuur…

Mocht je alleen het tweede deel van 8 km willen lopen kun je ook bij Chateau Helena Heuvel parkeren. Ik breng je dan na afloop van de wandeling terug naar je auto.

Ik heb afgelopen periode de route gelopen en gecontroleerd en raad je aan om goede waterdichte wandelschoenen aan te trekken. De meeste paden zijn goed begaanbaar en er zijn ook een paar baggerstukjes.

Zoals gebruikelijk is het meelopen gratis en de kosten gemaakt tijdens de verpozing zijn voor eigen rekening. Je mag gerust een introducee meenemen en delen via Facebook etc. wordt altijd op prijsgesteld (zie onderstaande buttons).

Meld je aan via info@mcclay.nl zodat ik weet wie ik waar kan oppikken en/of afzetten.

Ik zie er naar uit om samen te wandelen, koffie met taart te eten en onze verhalen te delen…

Tot zondag 12 november as.

Groeten,

Leo van der Wal
je gids voor deze ochtend…

Ps. Voor de route en de parkeerplekken kun je de volgende linkjes raadplegen:

http://my.viewranger.com/route/details/MTU3ODg3NA%3D%3D

Wandeling  001

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching naar succes creëren en geluk beleven…