Wandeling 033

De Hei staat in bloei…

Hierbij de uitgebreide informatie over de wandeling van zondag 12 september as op en rondom de Posbank bij Rheden, een van de meest wonderschone Nederlandse landschappen… Met uitzicht over de bloeiende heide en de rivier De IJssel. We lopen door bos en klimmen en dalen… Prachtig en één verademing!

We vertrekken stipt om 10:00 uur en de wandeling start vanaf de parkeerplaats bij restaurant “Paviljoen De Posbank“, Beekhuizenseweg 1, 6991 JM Rheden. (route naar de parkeerplek)

De route is samengesteld uit twee etappes.

Van de parkeerplaats lopen we – stipt om 10 uur – een eerste etappe van 9,5 km door bos en heide, met enkele malen een fantastisch uitzicht over het dal… we dalen ongeveer 60 meter en klimmen deze vervolgens ook weer. Het landschap en het uitzicht is prachtig, van een niet Nederlandse schoonheid.

Na 9,5 km lopen komen we op de plek terug bij het paviljoen waar ook de auto staat, hier drinken we koffie, eten appelgebak of een pannenkoek om weer op verhaal te komen.

De wandeling is in twee etappes te lopen… Van hieruit kun je in een terug lopen naar de auto. Je kunt ook verder met mij en de anderen, de tweede etappe  van nog eens 5,5 KM, meelopen.

Ergens omstreeks 14:00 uur komen we weer aan op ons vertrekpunt…

Zoals gebruikelijk is het meelopen gratis en de kosten gemaakt tijdens de verpozing zijn voor eigen rekening. Je mag gerust een introducee meenemen. Delen via Facebook, LinkedIn, etc. wordt zeer op prijs gesteld (zie onderstaande buttons).

Ik zie er naar uit om samen te wandelen, koffie met appeltaart te eten en onze verhalen te delen…

Laat je deelname weten via info@mcclay.nl. Hopelijk tot zondag de twaalfde september.

Groeten,

 

Leo van der Wal
je gids voor deze wandeling…

Admin: McClay coaching – zondagwandeling nr: 33

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching naar succes creëren en geluk beleven…