Wandeling 013

Hierbij nodig ik je uit om aanstaande zondag weer samen te wandelen en het lijkt op mijn weerberichten app fantastisch wandelweer te worden daarom heb ik gekozen voor een wandeling in de omgeving van Baarn en Hilversum door de bossen van Lage Vuursche.

 

We vertrekken stipt om 10:00 uur en de wandeling start vanaf de parkeerplaats bij Restaurant ’t Hooge Erf, Hooge Vuurscheweg 11 te Lage Vuursche (zie route).

Het is een mooie afwisselende route. Eerst een stukje Oerbos, dan heide en een ven… Vlak voordat we het dorp inlopen een paar grafheuvels…

We pauzeren in het dorp de Lage Vuursche.

Vandaar lopen we het tweede deel. Het tweede stuk is een IVN wandelroute en dat staat altijd voor mooie natuur… Volgens mij voldoende ingrediënten voor een mooie wandeling en tussendoor ruimte voor gesprekken…

Ik zie er naar uit om samen te wandelen, koffie met appeltaart te eten, wellicht een pannenkoek en onze verhalen te delen…

Je kunt besluiten de hele route mee te lopen of een deel, dat wil zeggen ongeveer 2/3 in de ochtend of 1/3 in de middag.

Als je de hele wandeling meeloopt laat het me even weten via een email aan leo.van.der.wal@mcclay.nl en ik ontmoet je om 10 uur op de parkeerplaats. (zie route)

Wil je een deel van de route meelopen (10,5 km in de ochtend of 6,3 km in de middag) bel me dan even op +31 (0)6 14 17 88 77 en ik leg je uit hoe dat werkt…

Hoop je zondag te ontmoeten…

Groet

Leo van der Wal​

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching naar succes creëren en geluk beleven…