Wandeling 000 nunspeet leuvernum

Wandelen tussen Nunspeet en Leuvenum, in twee, los te lopen, etappes van 11 en 7 km.

We lopen door bos en woud, langs zandverstuivingen en de heide met halverwege een stuk parallel aan een beek. We maken een mooie wandeling over een afwisselend stuk Veluwe.

We starten, stipt om 10:00 uur, op de parkeerplaats aan de Stakenbergweg in Elspeet  (klik hier voor de route). Deze ligt in de bocht van de weg, vlak na de kruising N310, Nunspeterweg en de Stakenbergweg. We lopen van daaruit via een stuk van de LAW 8  in de richting van Harderwijk. We buigen na de heide en de zandverstuiving af om op Leuvenum aan te lopen. Het laatste stuk voor de rustplek lopen we parallel aan de oever van Staverdensebeek.

Na ongeveer 11 km, iets over de helft van de wandeling, arriveren we bij Landgoed Het Roode Koper  (klik voor route) voor een kop koffie met appelgebak. Hier pauzeren we maximaal drie kwartier om daarna de wandeling voort te zetten. Wie niet verder meeloopt, kan van hier uit terug naar huis gaan. Zie voor uitleg (*.

Na de koffie met appelgebak lopen we in ongeveer 7 km terug naar de parkeerplaats, deels door bos en ook door open terrein langs de heide. We verwachten tussen 14:30 en 15:00 uur weer terug te zijn op de parkeerplaats.

(* : Wie alleen de eerste helft van de route wil lopen parkeert zijn auto op de parkeerplaats van Restaurant Het Roode Koper. Om 9:45 uur rij ik van die plek naar de parkeerplaats aan de Stakenbergweg. Wie wil, kan met mij meerijden en heeft zijn auto bij de pauzeplek staan om rond 13:15 naar huis te gaan. Wie enkel het tweede deel wil meelopen zorgt dat hij om 12:30 bij Restaurant Het Roode Koper aanwezig is. Je kunt dan een kopje koffie meedrinken en je loopt dan het tweede deel met ons mee. Aangekomen op het eindpunt zorg ik ervoor dat je weer bij je auto terug komt.

Stuur even een berichtje dat je meeloopt met je gegevens en de vermelding of je alleen komt, of in gezelschap van een door jouw geïntroduceerde gast, naar info@mcclay.nl

Ik zie er naar uit om samen te wandelen, koffie met appeltaart te eten en onze verhalen te delen…

Hopelijk tot zondag 14 februari as..

Leo van der Wal

je gids voor deze ochtend…

 

 

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching naar succes creëren en geluk beleven…