WANDELING 023 corona

Hierbij nodig ik je uit om aanstaande zondag weer samen te wandelen, nog steeds op minstens 1,5 meter van je voorgangers. Dit zou in de buitenlucht veilig moeten kunnen.

Het lijkt op mijn weerberichten app fantastisch wandelweer te worden daarom heb ik gekozen voor een wandeling tussen Rozendaal en Posbank…

We starten de tocht om stipt 10 uur op de parkeerplaats bij kasteel Rozendael (omgeving Velp) en lopen dan via bos en heide naar de top van de Posbank (Tafelberg) en afdalend langs beek en meertje terug naar de auto.

Het is in zijn vorm het gebruikelijke recept, want we pauzeren rond 12:30 uur bij Paviljoen de Pos-bank..

Rond 13:00 uur vertrekken we voor het tweede deel van de route en ik vermoed dat we omstreeks 15:00 uur rond zijn gelopen en weer op het vertrekpunt staan.

Je kunt besluiten de hele route mee te lopen of een deel, dat wil zeggen ongeveer 2/3 in de ochtend of 1/3 in de middag.

Als je de hele wandeling meeloopt laat het me even weten via een email aan leo.van.der.wal@mcclay.nl en ik ontmoet je om 10 uur op de parkeerplaats. (zie route)

Wil je een deel van de route meelopen (10,5 km in de ochtend of 6 km in de middag) bel me dan even op 0614178877 en ik leg je uit hoe dat werkt…

Hoop je zondag te ontmoeten…

Groet

Leo Van Der Wal​

 

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching naar succes creëren en geluk beleven…