Wandeling 14 mei

Het is een mooi divers bos, zo tussen Veenendaal, Elst en Amerongen. Bossen. De Amerongse berg stijgt er bovenuit, met een hoogte van rond de 70 meter, en we passeren diverse heideveldjes en oude tabaksplantages. We wandelen zondag 14 mei krap 19 km die in twee stukken verdeeld zijn. Deze stukken kunnen ook apart gewandeld worden. We starten in Veenendaal en pauzeren met koffie en appelgebak in Elst. Het eerste stuk van Veenendaal naar Elst is ongeveer 10 km en het tweede deel van Elst terug naar Veenendaal  is 8,5 km.

We vertrekken stipt om 10:00 uur vanaf de parkeerplaats van de Dijkstraat in Veenendaal.

Je kunt kiezen voor de volgende opties:

  • Dijkstraat, Veenendaal  – Elsterstraatweg, Elst = ruim 10 km
  • Elsterstraatweg, Elst – Dijkstraat, Veenendaal = ruim 8,5 km
  • De gehele wandeling meelopen van ongeveer 19 km

Als je enkel het eerste deel van 10 km meeloopt kun je de auto parkeren bij Pannenkoekhuis Strurms, Elsterstraatweg 13 te Elst . (zie route) Ik pik je dan om 9:45 op en neem je me naar het startpunt in Veenendaal.

Loop je alleen het laatste stuk mee van 8,5 km parkeer je ook hier je auto. Ik verwacht dat we hier rond 12:00 uur arriveren voor de koffiepauze, je sluit dan aan en na afloop breng ik je naar je auto terug.

Loop je de hele route dan ontmoeten we elkaar op de Dijkstraat in Veenendaal, waar je je auto langs de weg kunt parkeren ergens ter hoogte van nummer 153 (zie route) , waar de wandeling stipt 10:00 uur start.

Als je mee wilt lopen meldt je even aan via info@mcclay aan, en als je een introducee meeneemt is die ook welkom.

Het is belangrijk dat jij op tijd bent en op ons wacht want andersom kan niet, dan koelen de wachtende wandelaars te veel af…

Ik heb afgelopen weekeinde het grootste deel van de route gelopen en gecontroleerd en raad je aan om goede wandelschoenen aan te trekken. De meeste paden zijn goed begaanbaar en er zijn ook een paar stukjes met los zand of als korte klim de “berg” op.

Zoals gebruikelijk is de wandeling een inspanning van ons waar niets tegenover hoeft te staan, anders dan dat iedereen het naar zijn zin heeft, de consumpties in de pauze zijn wel voor eigen rekening.

Ik zie er naar uit om samen te wandelen, koffie met taart te eten en onze verhalen te delen…

Tot zondag de 14 mei.

Groeten,

Leo van der Wal
je gids voor deze ochtend…

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching naar succes creëren en geluk beleven…