Wandeling 023

Zondag 10 september is het weer de tweede zondag van de maand en ben ik gewend om samen te wandelen met wie aanhaakt…

Het verhaal gaat dat de heide bloeit op een manier die ongewoon is… prachtig is, een goede reden om naar de Posbank te lopen.

De tocht start bij Kasteel Rozendaal. Van daar lopen we – stipt om 10 uur –  in de richting de Posbank. Eerst een stukje door mensen aangelegd landschap dat snel verandert in een natuurlijk bos, langs een beekje naar uiteindelijk een fantastisch uitzicht over het dal met de hopelijk nog prachtig paars bloeiende heide. Bij restaurant de Posbank bestelt wie daar zin in heeft koffie en gebak.

Na de pauze lopen we in iets meer dan 8 km naar de auto terug. Het is een wandeling waarbij meerdere malen over de heide lopen en er uitzicht op hebben. Een wandeling die we in een rustig tempo lopen omdat we ook in het heuvelachtige terrein hoogtemeters maken.

Je kunt de hele wandeling alleen de ochtend- of middagetappe meelopen, aan jou de keuze.

Planning:
•De hele route meelopen van 16,5 km; 10:00 uur start Kasteel en park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal. (zie route)
•De ochtend etappe van 8 km; 9:45 uur verzamelen op de parkeerplaats bij Paviljoen De Posbank, Beekhuizenseweg 1, 6991 JM Rheden. (zie route)
•Enkel de middagetappe lopen van 8 km: ongeveer 12:30 pauzeren we in Restaurant Paviljoen De Posbank, waar jij je kunt aansluiten bij de groep. Adres is Paviljoen De Posbank, Beekhuizenseweg 1, 6991 JM Rheden. (zie route). Na afloop van de wandeling breng ik je weer terug bij jouw auto.
•De verwachting is dat we ergens tussen 14:00 uur en 15:00 uur weer aankomen op ons vertrekpunt…

De wandeling is gratis en de consumpties tijdens de pauze voor eigen rekening.

Ik zie er naar uit om samen te wandelen, koffie met appeltaart te eten en onze verhalen te delen…

Laat je deelname weten via leo.van.der.wal@mcclay.nl. Hopelijk tot zondag 10 september aanstaande.

Leo van der Wal

Je gids voor deze voettocht

 

Zondagwandeling 023

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching naar succes creëren en geluk beleven…