Wandeling zondag 10 maart 2024

Bij ‘s-Graveland liggen tien buitenplaatsen bij elkaar. Verschillende parkachtige landschappen en landhuizen. De wandeling van zo’n 18 km begint stipt om 10.00 uur bij de parkeerplaats van begraafplaats Berestein. Al slingerend over de buitenplaatsen komen we rond 12.30 uur na ruim 11 km aan bij café-restaurant Brambergen. Na de pauze slingeren we nog een kleine 7 km terug naar de start.

Een deel van de wandeling lopen

Wil je niet de gehele wandeling meelopen maar alleen het ochtenddeel van ongeveer 11 km? Parkeer dan je auto café-restaurant Brambergen. Stuur – liefst de dag van tevoren – een bericht aan Jim (06 51823882) en we halen je om 09:45 uur op en brengen je naar de start van de wandeling. Na afloop van dit eerste deel ben je weer terug bij je auto.

Wil je alleen het tweede deel van ongeveer 7 km meelopen? Parkeer je auto ook bij de pauzeplek. We zijn daar rond 12.30 uur. Je loopt vanaf hier mee en na afloop brengen we je weer bij je auto. Stuur ook dan liefst een dag van tevoren een berichtje.

 

NB: bij het overnemen van de GPS coordinaten… LET OP: de start om 10 uur ’s ochtends is op de parkeerplaats van begraafplaats Berestein.

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching naar succes creëren en geluk beleven…