Wandelingen

Van alle coachingsgesprekken vindt  meer dan 70 procent plaats op mijn werklocatie in De Meern, een ander deel op locatie bij de opdrachtgever en een steeds groter aantal wandelend in de natuur. Vaak met groepen en ook – op verzoek – met individuele cliënten.

Naast coachingsgesprekken in de natuur organiseer ik ook met regelmaat groepswandelingen, zonder een coachend karakter maar gewoon voor de sport en de gezelligheid.

Elke maand één. De wandelingen zijn elke tweede zondag van de maand, en is toegankelijk voor iedereen die het leuk vind mee te wandelen en is, op de consumptie in de pauze’s na, gratis.

Wil je op de hoogte blijven waar de wandeling de eerstvolgende keer start, kijk dan een paar dagen voor de tweede zondag van elke maand op deze website of stuur mij een email en ik hou je op de hoogte.

In de afgelopen jaren heb ik vanuit McClay meer dan 30 wandelingen van rond de 18 km uitgezet en samen met een groep deelnemers gelopen. De wandelingen brengen je door de mooiste delen van de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug.

Wil je de wandelingen zelf of met vrienden (nog eens) lopen dan vindt je via de kaart of de lijst gemakkelijk de details van de route. Deze route gegevens zijn toegankelijk via Viewranger en zijn ook als GPS te downloaden.

Als je een route loopt doe mij het plezier feedback te geven… en als je mooie foto’s gemaakt hebt deze mij toe te sturen dan plaats ik deze bij de routes om een nog betere indruk te geven van wat de wandeling qua natuurschoon inhoud.

Alvast veel plezier gewenst!

 1. Omgeving Maarsbergen / Doorn
 2. Omgeving Lage Vuursche
 3. Omgeving Woudenberg
 4. Omgeving Drie
 5. Omgeving Wageningen/Renkum
 6. Omgeving Zeist/Austerlitz
 7. Omgeving Epe/Vaassen
 8. Omgeving Rheden / Posbank
 9. Omgeving Soest/ Soestduinen
 10. Omgeving Hilversum/’s Gravenland
 11. Omgeving Kootwijk/Assel
 12. Omgeving Drieënhuizen/Kootwijk
 13. Omgeving Lage Vuursche
 14. Omgeving Hilversum
 15. Omgeving Vierhouten
 16. Omgeving Laag Soeren / Posbank
 17. Omgeving Baarn
 18. Omgeving Soest / Den Dolder
 19. Omgeving Kootwijk
 20. Omgeving Loenen (Gld)
 21. Omgeving Staverden / Drie
 22. Omgeving Nunspeet
 23. Omgeving Rozendaal / Posbank
 24. Omgeving Wekerom
 25. Omgeving Elst
 26. Omgeving Putten / Drie
 27. Omgeving Bilthoven / Soest
 28. Omgeving Veenendaal / Elst
 29. Omgeving Schaverden / Emst
 30. Omgeving Krachtighuizen / Garderen
 31. Omgeving Driebergen / Zeist / Austerlitz

NB: Onder “leovdwal” staan nog enkele honderden routes, die ik gelopen, gefietst of  met de kano gevolgd heb of die voor de komende tijd op mijn bucketlist staan.

Facebooktwitterlinkedinmail