Familieopstellingen

Verken de diepten van jouw leven met de boeiende workshop: “Familieopstellingen: Ontdek de kracht van verbinding.”

Werken met de dynamiek uit je gezin van herkomst.
Werken met de dynamiek uit je gezin van herkomst.

Het leven is als een intrigerende puzzel met vele lagen en verborgen patronen, gevormd door familiesystemen waarin generaties lang overtuigingen, emoties en trauma’s worden doorgegeven. Soms belemmeren deze onopgemerkte invloeden ons in ons persoonlijk leven, onze relaties, carrière en gezondheid. De workshop ontrafelt deze complexiteit en bevordert innerlijke groei. We nemen je mee op een uniek stukje van jouw levensreis, waar bewustwording van jouw systeem van herkomst bepalend is voor dagelijkse ervaringen.

Ontdek de helende kracht van familieopstellingen. Leer navigeren door de invloeden van jouw familiesysteem en ervaar persoonlijke groei op een dieper niveau. Wil je de puzzel van jouw leven ontrafelen en je openstellen voor heling en groei? Schrijf je dan nu in voor deze workshop en zet de eerste stap naar een bewuster, evenwichtiger leven. Samen kunnen we verborgen patronen doorbreken en een pad creëren naar meer welzijn in jouw leven. Ontdek, heel en groei.

De workshop is een investering in groei, en welzijn voor zowel de vraaginbrenger als de representanten. Het gewaar worden van verborgen patronen biedt een unieke kans voor persoonlijke ontwikkeling. Voor de vraaginbrenger betekent het diepgaande inzichten, het doorbreken van emotionele blokkades en het creëren van een pad naar heling. Representanten ervaren waardevolle participatie in het groeiproces van anderen en verwerven tegelijkertijd persoonlijke inzichten. De investering vertaalt zich naar een waardevolle ervaring met blijvende impact, zowel persoonlijk als professioneel.

Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen bij de Familieopstellingen Workshop. Hier zijn enkele praktische details om je voor te bereiden op een inspirerende ervaring:

Datum en Tijd:

De volgende workshop vindt plaats in september, een exacte datum wordt binnenkort gepland.

De opstellingen dag is van 10 uur tot 16:00 uur, je bent welkom vanaf 9:30 uur. We nodigen je uit om op tijd aanwezig te zijn, zodat we samen in alle rust een start kunnen maken met het programma van de dag.

Locatie:

Het evenement wordt gehouden in het Dorpshuis van Austerlitz, een rustige en inspirerende plek die de perfecte omgeving biedt voor dit diepgaande werk. De exacte adresgegevens zijn te vinden op de website.

Investering:

Inbrengen van een persoonlijke vraag: 155 euro.
Deelname als representant: 55 euro.

De bovenstaande investering is inclusief een eenvoudige lunch met soep en broodjes en onbeperkt koffie, thee en water.

Indien je als particulier betaalt via Tikkie en geen behoefte hebt aan een factuur, geldt het genoemde bedrag als netto te betalen. Wanneer je voor rekening van je organisatie deze workshop volgt en een factuur wenst, wordt het bedrag verhoogd met 21% BTW.

Aanmelding:

Om deel te nemen aan de workshop, vraag ik je om je vooraf in te schrijven. Aanmelden kan simpelweg door een korte e-mail aan leo.van.der.wal@mcclay.nl te sturen met de tekst: “Ja ik ben graag de 24ste mei aanwezig als [naar keuze: vraaginbrenger, representant of geïnteresseerde].” Verder benoem mogelijke allergieën en  dieetwensen t.a.v. de lunch. Vermeld je mobiele telefoonnummer, zodat ik je een Tikkie kan sturen en indien nodig telefonisch contact met je kan opnemen.

Als je een factuur wenst, verzoek ik je om duidelijk de naam van de organisatie, contactpersoon, vestigingsadres, e-mailadres voor de facturatie, eventuele inkoopordernummers en andere relevante gegevens te vermelden. Dit zorgt ervoor dat ik de facturatie soepel en accuraat kan afhandelen.

Wat mee te nemen:

Zorg ervoor dat je comfortabel gekleed bent, en neem indien gewenst een notitieboekje mee voor het opschrijven van je persoonlijke inzichten.

Annuleringsvoorwaarden:

Bij annulering tot één week voor aanvang van de workshop ontvang je een volledige terugbetaling.
Bij annulering binnen één week voor aanvang van de workshop brengen we een bedrag van €40,- in rekening, gerelateerd aan kosten voor zaalhuur en catering.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou de diepten van jouw familiesysteem te verkennen en te werken aan heling en groei. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Tot ziens bij de workshop!

Meer weten over hoe een workshop werkt?

Feedback van deelnemers:

Sandar Ballij
Sandar Ballij

Wow, wat is een familieopstelling met Leo bijzonder. Het heeft me geraakt en nieuwe inzichten gegeven. Aanrader om te mogen ervaren.

 

Ronald Wopereis

“Ik ben sinds 2001 representant en heb inmiddels door dat iedere opsteller uniek is in zijn of haar werkwijze. Zo ook Leo, die ik gisteren aan het werk zag in een mooie locatie in de binnenstad van Utrecht’…

…De hele feedback lezen.

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching naar succes creëren en geluk beleven…