Oplossingsgericht Coachen voor Managers

Geloofd u in de kracht van positieve verandering en effectieve communicatie? “Oplossingsgericht Coachen voor Managers”  biedt managers een krachtige set tools en technieken om teams te inspireren, motiveren en naar succes te leiden.

Waarom investeren in deze workshop?

 1. Versterk uw leiderschapsvaardigheden: Leer hoe u met effectieve, oplossingsgerichte technieken uw team kunt begeleiden naar betere prestaties.
 2. Bevorder een positieve werkcultuur: Ontdek hoe u een ondersteunende en constructieve omgeving kunt creëren waar medewerkers zich gewaardeerd en gemotiveerd voelen.
 3. Verhoog de teamproductiviteit: Leer methoden om teamleden te helpen hun eigen oplossingen te vinden en hun volledige potentieel te benutten.

Wat kunt u verwachten?

Eerste Sessie (1 dagdeel):

 • Introductie tot Oplossingsgericht Coachen: Verken de basisprincipes en voordelen van oplossingsgericht coachen.
 • De Basisgedachte achter Oplossingsgericht Werken: Begrijp de kernprincipes en filosofie van deze coaching methode.
 • Gebruik van de Schaal van 1 tot 10: Leer hoe u deze techniek kunt gebruiken om doelen te stellen en vooruitgang te meten.
 • De Zevenstaps Dans: Leer een gestructureerde aanpak voor coaching die zich richt op het bouwen van sterke relaties, het verkennen van context, het stellen van doelen, en het ontdekken van resources en uitzonderingen.
 • Opdracht voor Tussen de Sessies: Krijg een praktische opdracht mee om de geleerde technieken toe te passen en voor te bereiden op de tweede sessie.

Tweede Sessie (1 dagdeel):

 • Terugblik en Ervaringen: Deel uw observaties en ervaringen sinds de eerste sessie.
 • Omgaan met Weerstand: Verdiep uw kennis over weerstand en herkaderen, en oefen met het toepassen van deze technieken.
 • Werken met een Toekomstbeeld: Ontdek hoe u de wondervraag kunt gebruiken om teamleden te helpen hun gewenste toekomst te visualiseren.
 • Evaluatie en Feedback: Reflecteer op uw leerproces en ontvang waardevolle feedback.

Bent u benieuwd hoe oplossingsgericht coachen uw managementvaardigheden kan versterken en uw team naar een hoger niveau kan tillen? Wilt u meer inzicht krijgen in de inhoud van onze workshops of heeft u specifieke vragen over hoe deze sessies aansluiten bij uw persoonlijke of zakelijke doelen?

Ik sta klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft. Neem contact met mij op en ontdek hoe deze workshops u kunnen helpen om een positieve impact te maken in uw organisatie.

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching naar succes creëren en geluk beleven…