De reis van de mens

Lezing van 22 Januari 2015 (heeft reeds plaats gevonden)

De periode tussen december 2014 en november 2015 is vanuit McClay een bijzondere moment…

lijn 57
Leo van der Wal over lijn 57, het centrale thema tijdens zijn lezing ‘de reis van de mens’.

Mei 2003 startte ik McClay & Partners en dat is november 2015 twaalf en een half jaar geleden. En in december 2004 stuurde ik veel van mijn opdrachtgevers een persoonlijke brief waarin ik aankondigde me te gaan focussen op het vak van coach en begeleider en dat is nu 10 jaar geleden.

Er is in die jaren veel gebeurd en dat is voldoende reden om stil te staan en aandacht te geven aan het feit dat dit niet mogelijk geweest was zonder de hulp en het vertrouwen van de mensen die al die jaren met mij mee geleefd en gewerkt hebben. Die mij steunden, aanbevolen, kansen boden en opdrachten gunden.

Binnen de opdrachten die uitvoerde ben ik uitgedaagd mijn grenzen te verleggen, me bewust te worden en zo veel te bij te leren. Dank daarvoor en voor het vertrouwen. Op mijn beurt doe ik nu iets – op mijn eigen wijze – terug . Ik heb diverse relaties de afgelopen maanden gevraagd: “Als het gaat over het vieren van het McClay jubileum, waar zou ik jou een plezier mee doen?”

Het meest genoemde: “ik zou het appreciëren als je een lezing geeft over wat je de afgelopen jaren hebt geleerd binnen je vak en professionele ontwikkeling als coach”.

datum en tijdstip

Op 22 januari van 13:30 uur tot 16:30 uur… (heeft reeds plaats gevonden)

Locatie

Hilversum

 Het programma is als volgt:

  • 13.00 uur             Ontvangst met koffie, thee etc.
  • 13:30 uur             Welkom en start
  • 13:35 uur             Lezing “De reis van de mens”

Het thema is “De reis van de mens” staat voor mij voor het leven met al zijn dagelijkse ervaringen die je ongemerkt kneden van de (naïeve) zoeker bij je geboorte tot de ervaren reiziger die zijn bestemming steeds meer lijkt te vinden en daarin soms zichzelf kwijt raakt…

Het programma is nog in ontwikkeling maar gebaseerd op lezing van 22 januari eerder dit jaar . In grote lijnen:

Eerste deel van de lezing : NLP, Systemisch werk, begeleiding à la Phoenix. Over zintuiglijke scherpzinnigheid, communicatie en bewustwording van loyaliteit en overtuigingen… en ook over de vraag: “hoe bereik ik mijn doelen en ben ik succesvol”?

  • 14:15 uur             Pauze
  • 14.45 uur             Tweede deel over het werken met groepen.

7 jaar in teamverband samenwerken bij re-Activate met cliënten met o.a. PTSS en dissociatieve stoornissen. En over hoe vertrouwen en bindingsangst invloed hebben op onze onderlinge samenwerking.

Ik ga proberen in deze lezing mijn eigen verandering te delen, te vertellen over mijn dilemma’s en waar ik me steeds bewuster van geworden ben in deze periode van 12,5 jaar en over de vraag “hoe laat ik dingen gebeuren en geniet ik van wat er ontstaat”?

  • 15:30 uur             Gelegenheid tot vragen en afronding…
  • 16:30 uur             Borrel en de mogelijkheid tot informeel napraten.

Kosten

Deelname is vanzelfsprekend gratis, echter voor dit evenement en de catering worden door wel kosten per inschrijving gemaakt en dus wordt je daadwerkelijke aanwezigheid na aanmelding wel zeer op prijs gesteld.

Aanmelden

Aanmelden kan door een email te sturen met je gegevens en vermelding of alleen of samen komt. mailen aan info@mcclay.nl

Je doet mij een groot plezier door je tijdig aan te melden, vol is vol!

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching naar succes creëren en geluk beleven…