Programma’s

Workshops en lezingen

In alles wat McClay & Partners doen, gaat het om de attitude en om de overdracht van kennis en ervaring. McClay levert maatwerk, en delen van dat maatwerk zijn gebaseerd op standaard componenten. Zoals in onze workshops waarin ervaringen uit de praktijk, verpakt in helder gestructureerde, in compacte sessies worden gegeven door ‘door de wol geverfde’ professionele begeleiders. We doen dit over tal van onderwerpen die betrekking hebben op leiderschap, lidmaatschap en samenwerken waarbij enerzijds de moderne bedrijfskundige inzichten en theorieën een plek hebben en ook de psychosociale aspecten een rolspelen.

dysfunctions
Patrick Lencioni: “Vertrouwen is de basis voor resultaat…”

Een belangrijk onderdeel is de begeleiding van teams in het succesvol samenwerken. De rode draad is gebaseerd op ideeën van o.a.: Patrick Lencioni de auteur van: “Overcoming the five dysfunctions of a team”, De auteurs Thomas & Killman en van Daniel Ofman.

Ook organiseren we periodiek workshops ten aanzien van Systemisch Werk (Bert Hellinger) in gezin, maatschappij en organisatie bestaande uit familie, organisatie en structuuropstellingen.

Over de aspecten van onze methodiek en coachingspraktijk verzorgen we graag op verzoek presentaties en lezingen. Een overzicht van mogelijke lezingen vindt u onder deze link.

De workshops en lezingen met open inschrijving vindt u op deze website. Voor informatie over maatwerk kunt u contact opnemen via info@mcclay.nl en telefoon.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor up dates via de nieuwsbrief…

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching naar succes creëren en geluk beleven…