Leo van der Wal

Sinds de oprichting in 2003 is Leo de drijvende kracht achter McClay Coaching & Begeleiding.

portret in bos 180
Leo van der Wal

In de periode 2003 tot 2010 verlegde Leo de focus van “Business Innovatie”  en  “Business Development Strategie” -consultant, naar coach en persoonlijk begeleider en schoolde hij zich in die periode bij tot professioneel begeleider met ’n psychosociale achtergrond.

Vanuit het vak van coaching werkt Leo graag samen met individuele cliënten, teams en organisaties.

Daar waar de lat  ten aanzien van de gewenste opbrengst uit samenwerking hoog ligt, begeleidt hij directie- en managementteams op onderling vertrouwen en elkaar naadloos aanvullen bij het bepalen van de strategie en bereiken van het gezamenlijke doel.

De samenwerking met de McClay collega’s is onder meer gericht op het ontwikkelen van het programma “Personal Impact”, “Young Leadership” en “Team Spirit”. Jonge ondernemers, managers, directeuren en visionairs inspireren om het maximale te halen uit hun ontwikkeling. Leo reikt samen met zijn collega’s vaardigheden en kaders aan op het gebied van o.a.: business ethiek, intuïtief leiderschap, communicatie skills en bewust waarnemen, gericht op het vergroten van de persoonlijke impact op en effectiviteit binnen hun omgeving .

Leo begeleidt in de rol van coach individuele klanten en groepen op hun onderlinge interactie. Hoe bereik je gezamenlijk succes en welke rol spelen communicatie en attitude daarbij? En hoe komt het dat mensen zo verschillend zijn als de context of de rol waarin ze werken en samenleven verandert? Wat Leo graag met zijn cliënten doet is werken aan bewustwording en succesvolle strategieën, die beter passen bij de uitdagingen en daardoor vaker tot het gewenste effect leiden.

Gedurende een lange periode coacht Leo met veel succes en wederzijds plezier diverse ondernemers en bestuurders. Hierbij maakt hij hen bewust hoe en wat hun invloed is op de mensen aan wie ze leiding geven. Dit met als doel persoonlijke groei te stimuleren, echt jezelf te kunnen zijn en onderlinge synergie te maximaliseren door het bouwen aan wederzijds vertrouwen en vanuit je eigenheid de groep ten dienste te staan.

De combinatie van zijn psychosociale- en business achtergrond maken hem een passende sparringpartner en vertrouwensman voor ambiteuze ondernemers en bestuurders.

Contact via: leo.van.der.wal@McClay.nl en +31 (0)6 14 17 88 77

linkedin_icoon

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching naar succes creëren en geluk beleven…