Rein van der Leeuw

Rein versterkt McClay door zijn bijdrage aan het “Young Leadership Programma” en in zijn rol als coach.
Rein van der Leeuw
Rein van der Leeuw

Rein studeerde sociale psychologie aan de VU te Amsterdam en werkte een aantal jaren als trainer/opleider bij de Nederlandse Spoorwegen. Tot 1993 verzorgde hij trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en communicatie, daarbij ontwikkelde hij ook een aantal management leergangen.

Om naast het theoretische kader ook praktische management ervaring op te doen heeft Rein in 1993 de switch gemaakt naar een operationele management functie en vervolgens heeft hij tot 2014 gewerkt in leidinggevende en directiefuncties bij NS. Tijdens de realisatie van de OV Chipkaart was hij betrokken als programmadirecteur, daarnaast coachte hij leidinggevenden.

Vanuit zijn rol binnen McClay deelt Rein zijn management ervaringen en stimuleert hij jonge mensen zichzelf verder te ontwikkelen zodat ze in werk en persoonlijk leven effectiever zijn in het bereiken van hun doelen. Hij richt zich daarbij met name op het opruimen van blokkades die dit in de weg kunnen staan en het werken aan de authenticiteit van jou als persoon in relatie tot je werk. Hierdoor ben je beter in staat om op een natuurlijke manier samen te werken en gezamenlijk resultaten te bereiken.

Contact via: rein.van.der.leeuw@mcclay.nl  en +31 (0)6 53 47 37 90

linkedin_icoon

 

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching in zakelijk omgeving over samenwerken en leiding geven