Vanuit vertrouwen…

Vanuit vertrouwen samenwerken aan resultaat.

“Er is een directe relatie tussen vertrouwen en resultaat. Want als je elkaar onvoldoende vertrouwt durf je het gesprek over principiële verschillen niet aan te gaan. En als de principes waaraan jij trouw bent door de ander niet gehoord en begrepen zijn verbind jij je niet aan gemeen-schappelijke doelen. Als je je niet aan doelen verbindt, dan neem je ook geen verantwoordelijkheid. En iedereen weet wat de relatie is tussen verantwoordelijkheid nemen en resultaat!” Schreef Patrick Lencioni in ‘De vijf frustraties van teamwork’.

Vanuit McClay & Partners werken we onder andere met de ideeën die Patrick Lencioni duidt in zijn boekje “De 5 frustraties van teamwork”.

We doen dat in de samenwerking met management en uitvoerende teams op de werkvloer. We gebruiken daarbij de ons zo kenmerkende wijze van deelnemers in de ervaring te brengen. Daardoor ontstaan gedeelde inzichten waarbij we als team stilstaan, om vandaaruit af te stemmen wat de taak van de teamleden is, om zo tot oprechte samenwerking te komen.

Vanuit onze behoefte, om onze manier van werken uit te dragen, hebben we voor managers, collegae en andere geïnteresseerden, workshops ontwikkeld om een ieder te laten ervaren hoe we dat doen. Onder het thema “vanuit vertrouwen” biedt deze een serie van 4 middag workshops. In deze workshops komende de volgende onderwerpen aan de orde:

  1. Samenwerken vanuit kwetsbaarheid en kracht
  2. Conflicten vanuit onderling vertrouwen en innerlijke kracht
  3. Eigenaarschap vanuit commitment en verantwoordelijkheid
  4. Stilstaan bij resultaat, vieren en samen leren van de ervaring

Deze workshops kunnen als serie, en ook als losse workshops gevolgd worden. Ook zijn ze prima geschikt om in company uit te voeren als een onderdeel van een teambuildingsprogramma’s.

De data:

  • 1: donderdagmiddag 1 november 2018
  • 2: donderdagmiddag 17 januari 2019
  • 3: donderdagmiddag 14 maart 2019
  • 4: donderdagmiddag 13 juni 2019

De bijeenkomsten worden gehouden in conferentiecentrum Drakenburg in Baarn. De kosten bedragen € 95 excl. BTW per losse workshop en € 285 excl. BTW voor de gehele serie .

De workshops worden vooraf gefactureerd.

Als je behoefte hebt aan nadere informatie, of je wilt aanmelden, kun je ons mailen info@mcclay.nl of bellen onder nr +31(0)614178877

Interesse? Schrijf je nu in voor de complete serie en ontvang de laatste workshop gratis. info@mcclay.nl

 

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching naar succes creëren en geluk beleven…