WANDELING 9 MEI

Het wordt een wandeling in een gevarieerd natuurgebied met bos en heide enerzijds en kleine weggetjes, akkertjes en gehuchtjes anderzijds.

We wandelen in ruim drie uur een ronde dat om stipt 10:00 uur begint bij de kruising Veenhuizerveldweg, Boeschoterweg, Poolseweg bij Huinen. Klik voor route info.

En met de koffiepauze, in het hartje van Garderen. Een wandeling die de pauze meegerekend ergens om 14:30 uur eindigt. Tenminste als je de hele route meeloopt, want deze wandelroute van nog net geen 19 km kan gelopen worden in zijn geheel of door slechts één van de twee etappes te lopen. De eerste etappe is ongeveer 10,5 km en de tweede etappe dus rond de 8 km.

Wil je de hele route meelopen, zet dan je auto langs de weg bij de kruising Veenhuizerveldweg en Boeschoterweg te Putten (vlakbij het gehucht Huinen). Klik voor route info.

Vanaf dit punt lopen we 10,5 km, via landerijen, bos, heide en over een spectaculaire stuwwal richting Garderen.  In Garderen pauzeren met koffie of warme chocolademelk en appelgebak met slagroom.

Wie alleen het eerste deel wil meelopen (10,5 km) kan hier – bij Restaurant Lagehuis in Garderen aan de Dorpsstraat 26 – zijn auto parkeren. klik voor route info

Ik sta tot 9.45 uur bij Restaurant Lagehuis in Garderen. Je kunt dan met mij meerijden naar het beginpunt bij Huinen.

Wie enkel het tweede deel wil meelopen, kan tijdens de pauze bij Restaurant Lagehuis – ergens tussen 12:30 en 13:00 uur (tijdens de koffiepauze) aansluiten. Als je enkel de laatste 8 km meeloopt breng ik je na afloop terug naar je auto.

De wandeling is gratis, de consumpties zoals de kofie, thee, warme chocolademelk, gebak etc. tijdens de pauze zijn voor eigen rekening.

Ik heb recent de route gelopen en gecontroleerd en raad je aan om goede waterdichte wandelschoenen aan te trekken. De meeste paden zijn goed begaanbaar en er zijn ook een paar baggerstukjes.

Laat me even via WhatsApp of de email weten of je de hele route meeloopt of een korter deel, dan pik ik je eventueel op bij de pauzeplek.

Vragen: mail me gerust op leo.van.der.wal@mcclay.nl en als je wilt bellen 06 14 17 88 77…

Ik zie er naar uit om samen te wandelen, de warme chocolademelk met slagroom en appeltaart te eten en onze verhalen te delen…

Tot zondag.

Groeten

Leo van der Wal

Je gids op deze tocht te voet…

 

Wandeling 30

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching naar succes creëren en geluk beleven…