Workshopgids voor 2016

In 2016 organiseert McClay & Partners naast de reguliere coaching en programma’s zoals Personal Impact, de volgende workshops:

  • Inspiratie workshops
  • Organisatieopstellingen avonden
Inspiratie workshops
(On)bewust van invloed

Vijf workshops van 2 dagdelen voor verschillende  doelgroepen, waarbinnen we werken rondom het thema persoonlijk leiderschap  binnen de professionele context.

Meer weten over de workshop: “(on)bewust van invloed”

Organisatieopstellingen avonden
Ik kom naar het werk en neem mee van thuis…

Vijf organisatieopstellingen avonden, over persoonlijke vragen en thema’s die het werk beïnvloeden en die wellicht hun oorsprong hebben in de periode van je opvoeding en opleiding. Hoe doorbreek je de negatieve patronen die je werk beïnvloeden, en wat ontwikkel je daarvoor als alternatief gedrag?

En hoe word je je bewust van kwaliteiten en dynamieken waarmee je je persoonlijke impact kunt vergroten en je professionele ontwikkeling kunt versnellen?

Meer weten over: “Ik kom naar het werk en neem mee van thuis…”

Lezing
Fragmenten van de ziel, werken op identiteitsniveau

De laatste 12,5 jaar dat McClay & Partners werkte binnen de coaching, hebben we ontdekt hoe je snel en houdbaar cliënten en opdrachtgevers kunt helpen met succesvolle veranderingen.

Samen werken wij aan verandering op de korte termijn, die op de lange termijn een stimulans is voor duurzame groei en rendement. Wij werken ‘eclectisch’ wat zoveel wil zeggen als ‘gemengde techniek’.

De kern van onze aanpak is: ‘op identiteitsniveau’. Leo van der Wal deelt tijdens deze lezing zijn ideeën, ervaringen en inzichten. Eigenlijk is de lezing enkel een tussentijdse update want we ontwikkelen ons nog steeds. Wie interesse heeft in deze lezing over coaching ‘op identiteitsniveau’,  is van harte welkom.

Meer weten over: “Fragmenten van de ziel…”

Zondagochtendwandelingen
Een inspirerende beleving in de natuur

Ontstaan vanuit het jubileumprogramma (2003 – 2015) en op verzoek van velen, organiseren we ook dit jaar weer maandelijks op een zondagochtend een wandeling in de bossen van midden Nederland. Op deze ochtenden kom je in beweging en heb je de mogelijkheid om samen met gelijkgestemden op te lopen en inspiratie op te doen.

Meer weten over: “Zondagochtendwandelingen...”

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching naar succes creëren en geluk beleven…