Waar staan wij voor?

McClay; zakelijk, spiritueel en mystiek

Wat drijft ons als mensen om de dingen te doen die we doen? Wat blijft als “Nessy” onder water in de spreekwoordelijke diepten van “Lake Loch Ness” terwijl het in grote mate karakter en imago bepaalt? Een illusie die zich toont als een rimpeling van kleine golven op het oppervlak en soms verwordt tot de dreiging van een ongrijpbaar monster in de duistere diepte. Waar liggen onze “roots” en aan welke “Clan” zijn wij loyaal binnen en buiten ons werk? Waar raakt spiritualiteit de tastbare en concrete wereld van alledag? Vragen, vragen en nog eens vragen…

Binnen de zakelijke afspraken omtrent coaching bieden we, binnen de door McClay gehanteerde werkwijze, ruimte om de diepere lagen van onszelf te onderzoeken, wetende dat hier de basis ligt voor blijvende verandering van ons gedrag, onze waarden, onze overtuigingen en onze loyaliteit.

En als het gaat over de organisatie, dan werken we ook op de laag van de onderstroom, we diagnosticeren en interveniëren vanuit een systemisch perspectief. Een spirituele en mystieke werkvorm met een onverwacht effect en rendement binnen het zakelijk werken.

Het vinden van de balans tussen zakelijk belang en persoonlijk welvaren vormt de kern van onze visie.

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching naar succes creëren en geluk beleven…