Wandeling 9 juni 2024

Rondom Lage Vuursche

Ontdek de betoverende schoonheid van de natuur rondom Lage Vuursche tijdens deze mooie zondagochtend wandeling!

Ons startpunt is op de parkeerplaats bij Theehuis ’t Hooge Erf waar deze wandeling begint en de natuur je omarmt.

Tijdens deze tocht nemen we je mee op een reis door de prachtige omgeving, en onderweg zullen we genieten van de serene sfeer van het Pluismeer en het idyllische Klein Wasmeer. Adem de frisse boslucht in terwijl we een deel van onze route over het heideveld de Stulp lopen, verder zijn we omringd door weelderige groene bossen.

Deze wandeling is niet alleen een kans om te ontspannen en te genieten van de natuur, maar ook om te verbinden met gelijkgestemde wandelaars en natuurliefhebbers. Onderweg zullen we pauzeren bij de Vuursche Boer, waar je kunt genieten van oa. heerlijke pannenkoeken en een gezellig samenzijn.

Of je nu op zoek bent naar rust en reflectie in de natuur, een nieuwe sociale ervaring, of gewoon een gezonde dosis frisse lucht, deze wandeling heeft voor ieder wat wils. Sluit je aan bij ons en laat je betoveren door de magie van Lage Vuursche. Samen zullen we onvergetelijke herinneringen creëren terwijl we de prachtige natuur verkennen. Meld je vandaag nog aan en beleef de natuur op haar best!

We vertrekken stipt om 10:00 uur en de wandeling start vanaf de parkeerplaats bij Restaurant ’t Hooge Erf, Hooge Vuurscheweg 11 te Lage Vuursche.

De route is deze keer samengesteld uit twee etappes, de eerste 12 en de laatste 8,5 Km. Eerst lopen we via het Klein Wasmeer naar het dorpje Lage Vuursche, daar is gelegenheid om iets te drinken, appeltaart en/of een pannenkoek. Vandaar lopen we het tweede deel.

Als je alleen het eerste van 12 wilt meelopen dan parkeer je de auto bij de De Vuursche Boer. Ik pik je daar dan om 9:45 uur op en rijd je naar het startpunt van de eerste etappe.

Als je alleen de laatste 8,5 km mee wilt lopen parkeer dan ook je auto bij De Vuursche Boer maar dan rond lunchtijd en en ik breng je na afloop weer bij je auto. Ik verwachttussen 12:30 en 13:00 uur op deze pauze plek aan te komen met de groep.

Het is een mooie afwisselende route. Eerst een stukje Oerbos, dan een vennetje… Vlak voordat we het dorp uitlopen weer een ven en de heide…

Ik zie er naar uit om samen te wandelen, koffie met appeltaart te eten en onze verhalen te delen…

Laat je deelname weten via leo.van.der.wal@mcclay.nl. Noteer voor de zekerheid mijn telefoonnummer mocht je vertraging hebben of ons dreigen mis te lopen op het pauze punt. +31 06 14178877.

Hopelijk tot aanstaande  zondag

Groeten,

Leo van der Wal

je gids voor deze ochtend…

 

Wandeling 002 – 9 juni 2024

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching naar succes creëren en geluk beleven…