Zondagwandelingen

Ook dit jaar weer wandelen op zondag.

Tijdens het jubileumjaar in 2015 heeft McClay op verzoek van haar relaties een aantal activiteiten georganiseerd.  Een van de activiteiten was het samen op zondagochtend wandelen, koffie met appelgebak te nuttigen en met bekenden en veelal onbekenden van gedachten te wisselen.

Tijdens de wandelingen kregen we van diverse kanten het verzoek of we de wandelingen niet wilden voorzetten, en dat blijven we voorlopig doen.  Ook dit jaar lopen we net als in de voorgaande jaren op elke tweede zondag van de maand een wandeling. Als je mee wilt lopen reserveer de data in je agenda.

 

Klik hier voor de exacte lijst met wandeldata.

of hier voor de eerstvolgende wandeling

Als je in deze lijst op de data van een wandeling klikt maak je verbinding met de uitgebreide informatie van elke losse wandeling, deze is meestal een week voor het lopen van de wandeling beschikbaar.

Het plan is om ook dit jaar op elke tweede zondagochtend van de maand te lopen met zoals de ervaring uit het vorige jaar leert – tussen de 8 en 20 deelnemers. Een aantal wandelaars die elke tocht liepen en de meesten liepen er één of een paar. Het waren en worden hopelijk weer enthousiaste ontmoetingen waarin we ergens tussen de 16 en 18 km lopen, als je de hele tocht meeloopt.

Steeds was en is er de mogelijkheid ongeveer de helft te lopen door je auto te parkeren bij de koffiepauze plek.

We hadden veel geluk met het weer, het was steeds droog en vaak heel goed weer voor de tijd van het jaar.

De routes waren en zullen sterk verschillend van aard zijn , allemaal rond de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug. We lopen hoogte verschillen, door polders, langs de water linie, door bossen en heide, over landgoederen en in beschermd natuurgebied.

De wandelingen starten stipt 10 uur, stilstaan en wachten op een laatkomer is ongewenst, zorg er dus voor dat je ruim op tijd bent en mocht je onverhoopt toch te laat zijn bel dan even naar de mobiel van de gids (staat per wandeling in de uitnodiging).

Ergens rond 12:00 uur is er een pauze van ongeveer 45 minuten en we sturen er op aan dat we rond 15:00 uur weer rond zijn bij de plaats van vertrek.

De wandeling zijn qua opzet zo gepland dat ieder voor zich kan besluiten de hele of een deel van de wandeling mee te lopen. Meestal is ergens halverwege een plek waar we koffie drinken met appelgebak. Als je daar je auto parkeert kun je na het koffie drinken je eigen weg gaan. Wij zorgen ervoor dat we een kwartier voor vertrek van de wandeling (9:45 uur) op deze parkeerplaats staan en nemen de deel-lopers mee naar het start punt.

De ervaring van afgelopen jaar leert dat de groep die meeloopt, meestal 8 tot 16 deelnemers heeft, met een enkele uitschieter van 24. De groepen zijn gemêleerd qua persoonlijkheden, achtergrond en interesses.  De feedback die we hierop kregen dat het leuk was in gesprek te raken, met vaak volkomen onbekenden. En dat er – ook diepgaand – ervaringen en inzichten gedeeld werden over tal van onderwerpen, de wandelingen waren niet alleen beweeglijk in figuurlijke maar ook in de letterlijke zin.

Middels een korte e-mail bericht wordt je ongeveer een week voor de wandeling herinnerd en geïnformeerd over de exacte vertrek locatie, de route, de koffie locatie etc.. en is deze informatie ook toegankelijk via de wandel pagina op de McClay website.

De wandelingen en het gezelschap is gratis. De koffie en het appelgebak zijn – nadat we dit tijdens het jubileumjaar ook voor onze gasten afrekenden – nu toch echt voor eigen rekening.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@mcclay.nl met je gegevens en de vermelding of je alleen komt of samen in gezelschap van een door jouw geïntroduceerde gast.

Wij, van McClay en de vrijwilligers die helpen deze wandelingen te organiseren, zien er naar uit om samen te wandelen, koffie met appeltaart te eten en onze verhalen te delen…

Tot binnenkort…

Ps. wil je op de hoogte gehouden worden? meld je aan!

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching naar succes creëren en geluk beleven…