Wandeling 013

We lopen zondagochtend 12 februari een mooie wandeling door de wouden van de Hooge en Lage Vuursche. Een wandeling die start in Baarn op de parkeerplaats van Kasteel Groeneveld.

We verzamelen daar en vertrekken zoals gebruikelijk de wandeling om stipt 10:00 uur.

We lopen dan richting Soest, achter het schouting centrum Buitenzorg langs, naar de spoorovergang. Voorbij het bosbad en rond de Baarnse camping aan de 7 lindenlaan… Pakken een puntje van het heidegebied de Schulp mee en lopen langs het Pluismeer. Hier kun je even van de route af om vanuit de schuilhut de vogels op het meertje te observeren.

Dan lopen we over de 7 roedenlaan, langs het zuidhek van Drakenstein naar Lage Vuursche waar we bij de Vuursche Boer, een van de pannekoekenrestaurants pauzeren, koffie met appelgebak en wellicht zelfs een spekpannenkoek eten. Ik hoop hier tussen 12:30 en 13:00 uur aan te komen en ergens na een uur rust weer verder te lopen.

Tijdens de pauze in Lage Vuursche kunnen wandelaars die niet de gehele wandeling meelopen af- en aanhaken. Kijk voor meer info over een deel van de route lopen bij etappes.

Na de koffie lopen we het bos weer in richting Groot Kievitsdal, om via oa. de Kaapweg naar de spoorwegovergang te lopen bij de boerderij “Oost-Indie” ons wat tevens terugbrengt in het prachtige landschapspark van kasteel Groeneveld, waar we eerder die dag vertrokken.

Wie wil kan hier de wandeling afsluiten met een kopje thee, een wijntje of biertje…

Mijn vermoeden is dat we zo rond een uur of drie a half vier op de plek van vertrek aankomen.

De wandeling bestaat uit twee delen en je kunt de hele route van ongeveer 17,5 km meelopen, het eerste deel meelopen van Groenestein tot in het dorp de Lage Vuursche, ongeveer 9,5 km of enkel de laatste etappe van het dorp Lage Vuursche naar Groenestein, de resterende 8 km…

Etappes: Wie enkel de eerste 9,5 km wil meelopen kan zijn/haar auto parkeren aan de Koudelaan bij restaurant “de Vuursche Boer” in Lage Vuursche, ik pik je dan op om 9:45 uur en we rijden dan samen naar de start.

Wie enkel de tweede 8 km wil meelopen parkeert zijn/haar auto ook bij restaurant “de Vuursche boer” aan de Koudelaan en sluit aan bij het begin van de pauze ergens tussen 12:30 uur en 13:00 uur… loopt vervolgens mee naar Kasteel Groeneveld. Na afloop breng ik je weer bij je auto.

Zoals gebruikelijk is het meelopen gratis en de kosten gemaakt tijdens de verpozing zijn voor eigen rekening. Je mag gerust een introducee meenemen. Delen via Facebook, LinkedIn, etc. wordt zeer op prijs gesteld (zie onderstaande buttons).

Ik zie er naar uit om samen te wandelen, koffie met appeltaart te eten en onze verhalen te delen…

Laat je deelname weten via leo.van.der.wal@mcclay.nl. Hopelijk tot zondag 12 februari as.

Groeten,

 

Leo van der Wal
je gids voor deze ochtend…

 

McClay coaching – Zondagswandeling nr: 013

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching naar succes creëren en geluk beleven…