Wandeling 034

Hierbij informatie over de wandeling van zondag 9 januari 2022

We lopen deze zondag in het open landschap waarin we een mooie tocht wandelen langs de Grebbelinie, onderdeel van de Hollandse water linie.

We starten de wandeling vlak bij Veenendaal, bij de parkeerplek na de treinwegovergang over de N418. Vandaar lopen we eerst 7,4 km naar het nabij gelegen dorpje Renswoude waar we in café-restaurant De Dennen een kopje koffie met appelgebak o.i.d. gebruiken… Na deze pauze wandelen we de tweede etappe van nog eens 7,4 km en maken de cirkel met de klok mee rond…

De route kan op zondag in zijn geheel gelopen worden, en je kunt er ook voor kiezen één van de twee losse etappes te lopen.

Wie de gehele route van 14,7 km wil meelopen verzamelt zich om 10:00 uur op de parkeerplaats bij aan de N418 (klik voor de autoroute naar parkeerplaats als je de hele wandeling meeloopt).

Wil je enkel de eerste etappe van ongeveer 7,4 km lopen zet dan je auto bij het restaurant De Dennen neer (klik voor de autoroute naar de parkeerplaats als je alleen de eerste etappe meeloopt). Ik haal daar om 9:45 uur de verzamelde wandelaars op en breng hen naar het punt, waar we stipt 10:00 uur starten.

Wil je alleen de laatste etappe van bijna 7,4 km meelopen dan zet je ook je auto bij het restaurant De Dennen neer (klik voor de autoroute naar de parkeerplaats als je alleen de tweede etappe meeloopt). Als je tussen 12:00 en 12:30 uur bent kun je aansluiten als wij pauze houden. Je drinkt lekker een kopje koffie met appelgebak mee en als wij weer gaan lopen, loop je mee. Na afloop van de wandeling breng ik je terug van het eindpunt naar waar je auto staat.

Gelet op de ervaring in het verleden verwacht ik, dat als we ongeveer 45 minuten pauzeren, wij tussen 14:00 en 15:00 terug zijn op het vertrekpunt.

Zoals gebruikelijk is het meelopen gratis en de kosten gemaakt tijdens de verpozing zijn voor eigen rekening. Je mag gerust een introducee meenemen en delen via Facebook etc. wordt altijd op prijsgesteld (zie onderstaande buttons).

Stuur even een berichtje dat je meeloopt met je gegevens en de vermelding of je alleen komt, of in gezelschap van een door jouw geïntroduceerde gast, naar info@mcclay.nl

Ik zie er naar uit om samen te wandelen, koffie met appeltaart te eten en onze verhalen te delen…

Hopelijk tot zondag,

Groeten,

Leo van der Wal
je gids voor deze ochtend…

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching naar succes creëren en geluk beleven…