Just two hours…

Met regelmaat wordt mij gevraagd: “mag ik eens een paar uurtjes met je praten?” Of: “kan ik eens kennismaken”, “je een vraag voor leggen?”, “iets tegen je aan houden?”…

Of ik met iemand wil kennismaken, of dat ik wil vertellen over het vak, of gewoon open sta voor het werken met een incidentele coachingsvraag.

Die vraag wordt ook heel regelmatig gesteld ‘door’ een ander ‘voor’ een ander, een opdrachtgever voor een collega, een cliënt voor een vriend(in) of partner, een ouder voor een kind…

In bijna alle gevallen sta ik hiervoor open en besteed een paar uur. Vaak zijn het voor mijn gast en ook mezelf mooie ontmoetingen en gesprekken die, als ik de feedback mag geloven, grote impact kunnen hebben. Vaak blijft het bij deze ene ontmoeting, een enkele keer leidt het tot een langere samenwerking.

Ik voel de behoefte meer struktuur in mijn leven aan te brengen en om die reden bied ik nu elke vrijdagmiddag (buiten de school-vakanties) de mogelijk om een twee uur durend gesprek met mij aan te gaan.

Iedereen is welkom er zijn wel een vijftal eenvoudige spelregels. Te weten:

  • je hebt een vraag waar je een antwoord op zoekt, of een doel dat je wilt bereiken in het gesprek
  • het is je eerste coachingsgesprek met mij als professional
  • de inhoud van de gesprekken zijn vertrouwelijk van aard
  • als het je oplevert waar je voor komt en je bent tevreden over het gesprek schrijf je een korte recommandatie op LinkedIn of je doet een middag vrijwilligerswerk als tegenprestatie, aan jou de keus
  • ik plan deze gesprekken maximaal vier weken vooruit en wie het eerst komt, die het eerst maalt…

De gesprekken in dit kader zijn een gift van mij aan jou en maken deel uit van mijn ‘sociale handdruk’.

Je kunt mij direct e-mailen of bellen om een afspraak te maken +31 (0)6 14 17 88 77 of leo.van.der.wal@mcclay.nl.

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching naar succes creëren en geluk beleven…