Het principe achter succesvol samenwerken.

Het principe achter succesvol samenwerken

Samenwerken is fascinerend, vaak lijkt het dat alle lichten op groen staan voor een succesvolle samenwerking, en toch komt de voorgenomen samenwerking niet echt van de grond.

Waar ligt dat aan en hoe creëer je een basis onder de samenwerking dat deze wel leidt tot gezamenlijk succes.

Daar heb ik de laatste jaren veel over gelezen en – wellicht nog belangrijker – ook nieuwe inzichten en ervaring mee opgedaan tijdens coachen van opdrachtgevers en het begeleiden van hun teams.

Of het nu gaat om interne of externe vormen van samen aan de slag gaan, er lijkt een aantal basis regels te gelden die de grondslag vormen voor duurzaam succesvol samenwerken.

Over deze basisprincipes en een aantal vormen om de samenwerking aan te pakken geef ik een lezing met als doel u enthousiast te maken het in de toekomst eens anders aan te pakken. Resultaat gericht samenwerken, meer vanuit gevoel en minder vanuit berekening.

Agenda van de Lezing:

 • Welkom
 • Lezing
  • Samenwerken het verschil tussen in- en externe samenwerking
  • De fases van ontwikkeling van het team en/of de organisatie
  • De relatie tussen resultaat en vertrouwen…
  • Over ambitie, belangen en de vorm van samenwerken
 •  Afronden met een interactief deel

De lezing duurt 2 uur met halverwege een pauze van 30 minuten. Voor het, daarna volgende, interactieve deel is veelal 45 minuten ingeruimd.

Bij het programma is een programmaboekje met een uitgewerkte hand-out in PDF-formaat inbegrepen.

Offerte voor het verzorgen van deze lezing tijdens een seminar, congres of als ‘incompany’ event en mogelijke beschikbaarheid op datum is op aanvraag beschikbaar.

Neem contact op via info@mcclay.nl of bel 06 14 17 88 77.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de lezingen die wij geven op basis van open inschrijving? Meld je aan voor up dates via de nieuwsbrief… en we informeren je tijdig.

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching naar succes creëren en geluk beleven…