Opstellingavond 15 mei

“Ik zie, ik zie wat jij niet ziet”.

“Ik zie, ik zie wat jij niet ziet” is een prachtig kinderspelletje dat ook als we volwassen zijn nog 100% waar blijkt. En toch zien we signalen soms over het hoofd.

Wil je ervaren wat er onder tafel speelt tijdens het werk? Gevoel ontwikkelen welke verborgen dynamiek de samenwerking beïnvloedt? Inzicht krijgen wat er tussen jou en anderen gebeurt?

In mei organiseren we vanuit McClay Coaching & Begeleiding een avond waarin we werken met het fenomeen organisatie opstellingen.

We doen dat nu weer volgens het concept dat we een paar jaar geleden hanteerden dat door veel trouwe bezoekers als zeer positief werd ervaren.

Inloop vanaf 18:00 uur

  • 18:30 uur – We starten de avond met het een verhaal of gedicht over het thema,
  • We leggen kort uit wat het fenomeen opstellingen inhoud, hoe wij werken volgens het principe van: “organisatie opstelling met de weg naar thuis”.
  • Daarna doen we een kleine workshop toegespitst op het thema om meer vanuit de ervaring later de opstellingen te doen.
  • De workshop bestaat uit een korte uitleg, een demonstratie van een standaard opstelling waarna er in kleine groepen gewerkt wordt.
  • Pauze
  • Eén grote of enkele kleinere opstellingen rondom het thema of vanuit een vrije vraag.
  • 21:30 uur Afronding met de groep en een mogelijkheid om nog even na te praten.

Het thema van de eerstvolgende avond in mei is: “Projectie is perceptie” en zoals Johan Cruijff zou zeggen: “Je gaat het pas zien als je het door hebt”.

Deze avonden lenen zich goed om kennis te maken met onze manier van werken, je kun zelf het fenomeen opstellingen ervaren door toe te kijken, te representeren of als cliënt een vraag in te brengen.

Om de meest geschikte datum te prikken hebben we www.datumprikker.nl  gebruikt. Maandagavond 15 mei blijkt de meest geschikte datum, die hebben we dus gekozen. Je kunt ook nu nog via datumprikker je deelname voor maandagavond 15 mei aanmelden. Je kunt natuurlijk ook een email sturen naar http://info@mcclay.nl met je gegevens. Als je een introducee meeneemt is het sowieso handiger om dit via de mail te laten weten.

De Locatie is bij: Care to Change gevestigd aan de Arendstraat 39, 1223 RE Hilversum. Na 18:00 uur is er voldoende gratis parkeerruimte.

De avond wordt georganiseerd door Rianne Matze, Rein van der Leeuw en Leo van der Wal. Gezamenlijk verzorgen ze het werken in subgroepen en Leo begeleidt de centrale opstellingen na de pauze.

We proberen deze avonden laagdrempelig te organiseren, derhalve zijn de kosten 25 euro inclusief btw aan de zaal te voldoen, natuurlijk krijg je een kwitantie mee naar huis.

Is dit overigens de eerste keer dat je kennismaakt met familie- en of organisatieopstellingen of deelneemt aan een workshop van ons, dan mag je gratis deelnemen.

Je bent van harte welkom en mag vanzelfsprekend een introducee meenemen. Wij hopen je te ontmoeten in mei en samen met de anderen een inspirerende avond te beleven.

Rianne, Rein en Leo.

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching naar succes creëren en geluk beleven…