Wandeling 020

Een wandeling vlak onder Apeldoorn en ten westen van het plaatsje Loenen op de Veluwe.

We starten de bij de Woeste Hoeve en wandelen dan richting Apeldoorn door een ruig stuk bos, na ongeveer 5 km kruisen we de snelweg. Terwijl het geraas van de weg daarna weer plaats maakt voor stilte en vogelgeluiden lopen we door een oud stuk bos, passeren we een beekje tussen planken, heide en lopen we Loenen binnen. In Loenen pauzeren we met koffie, appelgebak en wellicht weer een pannenkoek.

Na de pauze hervatten we de wandeling en lopen we teug via afwisselend bos, heide en een bosweide met een schaapskooi. Afgelopen zondag kwam ik ook de herder met zijn drie hondjes en een grote kudde schapen tegen op weg van de heide naar de kooi. Fantastisch om te zien hoe hij samenwerkt met zijn honden om alle schapen van hot naar haar te brengen…

Ik verwacht ergens tegen 14:30 terug te zijn bij ons vertrekpunt.

Zoals gebruikelijk kun je kiezen uit de volgende opties qua te lopen etappes:

  • Woeste Hoeve naar Loenen op de Veluwe = 10,5 km
  • van Loenen op de Veluwe naar Woeste Hoeve= 7,5 km
  • de gehele wandeling van ongeveer 18 km

Als je enkel het eerste deel van 10,5 km meeloopt kun je de auto parkeren bij Hotel Restaurant De Loenermark in Loenen (zie route) Ik pik je dan om 9:45 op en neem je mee naar het startpunt.

Loop je alleen het laatste stuk mee van 7,5 km parkeer je ook hier je auto. Ik verwacht dat we hier omstreeks 12:30 uur arriveren voor de koffiepauze, je sluit dan aan en na afloop breng ik je naar je auto terug.

Loop je de hele route dan ontmoeten we bij de Woeste Hoeve (zie route) waar de wandeling stipt 10:00 uur start.

Als je mee wilt lopen meld je via info@mcclay.nl aan, en als je een introducee meeneemt is die ook welkom.

Zoals gebruikelijk is de wandeling een inspanning van ons waar niets tegenover hoeft te staan, anders dan dat iedereen het naar zijn zin heeft, de consumpties in de pauze zijn wel voor eigen rekening.

Ik zie er naar uit om samen te wandelen, koffie met taart te eten en onze verhalen te delen…

Tot aanstaande zondag 8 december  as..

Groeten,

Leo van der Wal
je gids voor deze ochtend…

 

 

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching naar succes creëren en geluk beleven…