Wandeling 024

Veel van de afgelopen wandelingen lagen deels op het prachtige Veluwe zwerfpad. Zo is ook deze wandeling van totaal 17,25 km een aaneen smelting van twee traject-delen van het rood/geel gemarkeerde “Streekpad 16” over de noord/westerlijke uitlopers van de Veluwe.

Het is een typische aan de rand van de veluwe wandeling, met allerlei soorten terrein… bos, heide, een kort stukje zandvlakte, een paar vennen en ook akkers en weide… open en beschut, op meestal goed beloopbare paden.

We vangen de wandeling om stipt 10 uur aan vanaf de parkeerplaats aan de Hoeverweg 1, te Wekerom (info over de route naar de parkeerplaats). Gelet op de Corona maatregelen is het niet te verwachten dat er restaurants open zijn. Ik ga proberen dat er ergens op twee derde van de route een pauze plek is waar koffie, thee, chocolademelk en appelgebak zal zijn, zodat we toch kort kunnen pauzeren in de openlucht en een versterking tot ons kunnen nemen…

Voor wie de hele wandeling van 17 km wat aan de lange kant is, kan kiezen een van de twee etappes te lopen, de eerste van 10 km of alleen de tweede van 7,25 km.  Als je niet de volle, maar een deel van de wandeling wilt meelopen neem dan telefonisch contact met me op en we regelen een opstap- of uitstapplek waar je auto staat.

Ik verwacht dat de wandeling ergens tussen 14:30 en 15:00 uur weer rond is en ieder zijns weegs weer kan gaan.

Wellicht ten overvloede, wachten en stilstaan is geen goede voorbereiding voor een actieve wandeling en we vertrekken dus stipt om 10 uur van de startplek, zorg dat je tijdig van huis gaat en mocht je dan alsnog te laat zijn, bel me dan even op +31 (0)6 14 17 88 77!

Stuur even een berichtje dat je meeloopt met je gegevens en de vermelding of je alleen komt, of in gezelschap van een door jouw geïntroduceerde gast, naar info@mcclay.nl.

Ik zie er naar uit om samen te wandelen, koffie met appeltaart te eten en onze verhalen te delen…

Hopelijk tot zondag 8 november as..

Leo van der Wal

je gids voor deze wandeling…

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching naar succes creëren en geluk beleven…