Wandeling 021

Reeds eerder liepen we langs de Leuvenumse beek… Een prachtig gebied met bossen, heide, zandverstuivingen… en natuurlijk die prachtige beek.  Een plek om nog eens verder te verkennen dacht ik toen…  en bij deze gaan we dat doen. We starten een stukje stroomopwaarts, lopen met de stroom mee en maken dan een rondje.

De wandeling van aanstaande zondag loopt vanaf  de parkeerplaats bij kasteel Staverden, via Leuvenum en de Ermeloosche heide naar het gehucht Drie. Hier staat restaurant Het Boshuis waar we pauzeren met de beroemde grote en smakelijke ‘hompen’ appeltaart met koffie.

Na de break gaan we dan verder via Speuld naar Staverden… Door de bossen, heide, hier en daar een weiland of akkertje en uiteindelijk weer het beekdal.

Je kunt er zondag ook voor kiezen om een deel van de wandeling te wandelen. De wandeling bestaat uit twee etappes. De eerste, ongeveer 9,5 km is van Staverden via Leuvenum naar Drie. De tweede etappe van ongeveer 8 km is van Drie door naar Staverden, de plek waar we ook in de ochtend gestart zijn.

Wie de gehele route van 17 km wil meelopen verzameld zich om 10:00 uur op de parkeerplaats van het kasteel Staverden, aan de Uddelermeerweg 2a te Ermelo (autoroute naar de parkeerplaats als je de gehele wandeling meeloopt) (GPS 52.284739 – 5.742979).

Wil je enkel de eerste etappe van ongeveer 9,5 km lopen zet dan je auto bij restaurant Het Boshuis in Drie neer op de parkeerplaats. (autoroute naar de parkeerplaats als je alleen de eerste of de tweede etappe meeloopt). Ik haal daar om 9:45 uur de verzamelde wandelaars op en breng hen naar Staverden, waar we stipt 10:00 starten.

Wil je alleen de laatste etappe van bijna 7,5 km meelopen dan zet je ook je auto op de parkeerplaats bij restaurant Het Boshuis te Drie  (autoroute naar de parkeerplaats als je alleen de eerste of de tweede etappe meeloopt).

Als je tussen 12:30 en 13:00 uur bij het restaurant bent kun je aansluiten als wij pauze houden. Je drinkt lekker een kopje koffie met appelgebak mee en als wij weer gaan lopen, loop je mee. Na afloop van de wandeling breng ik je terug van het eindpunt naar de plek waar je auto staat.

Gelet op de ervaring in het verleden verwacht ik dat als we ongeveer 45 minuten pauzeren weer tussen 14:30 en 15:30 terug te zijn op het vertrekpunt.

Wellicht ten overvloede, wachten en stilstaan is geen goede voorbereiding voor een actieve wandeling en we vertrekken dus stipt om 10 uur van de startplek in Staverden, zorg dat je tijdig van huis gaat en mocht je dan alsnog te laat zijn, bel me dan even op, ik ben bereikbaar op +31 (0)6 14 17 88 77!

De consumpties tijdens de pauze zijn voor eigen rekening en verder is zijn er aan de wandeling geen kosten verbonden. Je bent van harte welkom en je mag gerust één of meerdere introducees meenemen. Stuur even een berichtje dat je meeloopt en met je gegevens en de vermelding of je alleen komt, of in gezelschap van een of meerdere door jouw geïntroduceerde gast(en), naar leo.van.der.wal@mcclay.nl. Aanmelden via Facebook kan ook.

Ik zie er naar uit om samen te wandelen, koffie met appeltaart te eten en onze verhalen te delen…

Hopelijk tot aanstaande zondag …

Leo van der Wal

je gids voor deze ochtend…

 

McClay Coaching – Zondagwandeling 021
Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching naar succes creëren en geluk beleven…