Wandeling 028

Beste wandelaar,

Aanstaande zondag 14 april 2019 is er weer een zondagwandeling georganiseerd die je mee kunt lopen als je daar zin in hebt.

Een wandeling van ongeveer 18,5 km door de bossen tussen Veenendaal, Elst en Amerongen. Het eerste stuk lopen richting de Neder-Rijn en via de oude tabaksplantage naar het pannenkoekenhuis Strums te Elst. De terugweg lopen we over de Amerongseberg terug naar Veenendaal. Het is een mooi bossige wandeling met hoogteverschillen die op enkele plekken een mooi uitzicht bieden over de Neder-Rijn.

Je kunt er ook voor kiezen een deel van de wandeling te lopen, de ochtend ongeveer 10,5 km en de middag het resterende deel van 8 km.

De groep is veelal tussen de 8 en 16 deelnemers met soms een uitschieter naar boven of naar onderen… Veel gehoorde reacties van de wandelaars is dat de wandeling door mooie natuur loopt en voor ongetrainde wandelaars op goed loopbaar tempo is. Daarnaast dat het gezelschap en de gesprekjes met de andere wandelaars als zeer plezierig ervaren wordt.

We starten om 10 uur precies, van af Dijkstraat 119 te Veenendaal (zie route).

Je kunt ook een deel van de route meelopen.

  • De ochtendetappe van ongeveer 2/3 van de totaal afstand. Ik pik je dan op om 9:45 uur, op de parkeerplaats van Pannenkoekenrestaurant Sturms aan de Elsterstraatweg nummer 13 te Elst (zie route)
  • De middagetappe van ongeveer 1/3 van de totaal afstand. We treffen elkaar tijdens de pauze uur tussen 12:30 en 13:00 uur in
  • Pannenkoekenrestaurant Sturms aan de Elsterstraatweg nummer 13 te Elst (zie route). Ik breng je na afloop van de laatste etappe terug naar je auto.

Informatie over deze route en alle andere routes vind je op de website van McClay. Dit is wandeling nummer 28: Omgeving Veenendaal / Elst of op Viewranger en daar kun je ook de GPS-coördinaten downloaden.

Van zelfsprekend is het gratis, enkel de versnapering tijdens de pauze is voor eigen rekening.

Het staat je vrij één of meerdere introducees mee te nemen, hoe meer zielen hoe meer vreugd. Ik stel het op prijs als je je aanmeldt als je ’s ochtends om 9:45 opgepikt wil worden wanneer je enkel de ochtendetappe meeloopt en hetzelfde geldt als je ’s middags tijdens de pauze aanhaakt.

Laat mij maar even weten of je meeloopt en of je opgehaald wil worden bij de parkeergelegenheid in Austerlitz, via Info@mcclay.nl.

Ik hoop je zondag 14 april as., samen met anderen, weer te ontmoeten en ben benieuwd naar je verhalen en ervaringen…

Met vriendelijke groet.

 

Leo van der Wal

Je gids voor de wandeling…

 

 

NB. met betrekking tot het weer, meestal hebben we droog en zonnig weer en in de gevallen dat er regen voorspeld wordt blijkt dit vaak reuze mee te vallen… Hoe dat kan, gewoon een beetje geluk gehad tot op heden. In het geval van echt slecht weer, code Rood en Oranje… Dan gaat de wandeling niet door het is dan te gevaarlijk in het bos vanwege harde wind en het risico van vallend hout. Je kunt dat checken op KNMI-Waarschuwingen.

Code Geel en Groen, weer of geen weer dan loop ik, want zoals ze wel zeggen: slecht weer bestaat niet enkel slechte kleding.

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching naar succes creëren en geluk beleven…