Wandeling 016

Reeds eerder liepen we over de Posbank en op verzoek van een aantal deelnemers doen we dat nog een keer… Een stukje van de wandeling is over een paar paden die we toen ook liepen, echter nu lopen we het grootste deel op een andere helling van de Posbank, richting Hoog Buurlo en terug.

Het is een afwisselende wandeling door bos en heide, waarbij het, door het afdalen en beklimmen van de legendarische Postbank en de Broodbult, een ervaring is  die je herinnerd aan buitenlandse wandelingen.

We vangen de wandeling om stipt 10 uur aan vanaf de parkeerplaats aan de kruising Lange Juffer / Schaapsallee (info over de route naar de parkeerplaats). We lopen dan de eerste 11 Km naar “Paviljoen de Posbank” voor een welverdiende rustpauze met een kop koffie en voor wie wil, appelgebak met slagroom.

Het vermoeden is dat we ergens tussen 12.00 en 12.30 uur bij het Paviljoen neerstrijken en ongeveer drie kwartier tot een uur later vangen we aan met het laatste deel van onze wandeling.

Voor wie de hele wandeling van 16,5 km wat aan de lange kant is, kan kiezen één van de twee etappes te lopen, de eerste van 11 km of alleen de tweede van 5,5 km. Als je alleen de eerste etappe mee wilt lopen parkeer je je auto bij Paviljoen de Posbank (info over de route naar de parkeerplaats als je een deel meeloopt). Ik pik je daar 9:45 uur op met mijn auto en we rijden dan naar het startpunt. Wil je alleen de tweede etappe van 5,5 km meelopen dan zorg je ervoor dat je rond 12:00 uur bij het Paviljoen bent. We drinken dan gezamenlijk koffie en daarna loop je het tweede deel. Aangekomen bij het eindpunt breng ik je met mijn auto terug naar waar jou auto staat.

Ik verwacht dat de wandeling ergens tussen 14:30 en 15:00 uur weer rond is en ieder zijns weegs weer kan gaan.

Wellicht ten overvloede, wachten en stilstaan is geen goede voorbereiding voor een actieve wandeling en we vertrekken dus stipt om 10 uur van de startplek, zorg dat je tijdig van huis gaat en mocht je dan alsnog te laat zijn, bel me dan even op +31 (0)6 14 17 88 77!

Stuur even een berichtje dat je meeloopt met je gegevens en de vermelding of je alleen komt, of in gezelschap van een door jouw geïntroduceerde gast, naar info@mcclay.nl en via Facebook aanmelden kan ook.

Ik zie er naar uit om samen te wandelen, koffie met appeltaart te eten en onze verhalen te delen…

Hopelijk tot zondag 14 augustus as..

Leo van der Wal

je gids voor deze ochtend…

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching naar succes creëren en geluk beleven…