Wandeling 006

De wandeling is in twee etappes te lopen…

De start – om 10 uur prompt – is vanaf de parkeerplaats aan het einde van de met de naam “Hoog Kanje” en waar deze overgaat in de Grensweg. (zie route)

We lopen dan via Kozakkenput naar de Pyramide van Austerlitz waar we koffie drinken met appelgebak… Dit eerste stuk is ongeveer 11 KM. De verwachting is dat we om ongeveer 12.30 bij het restaurant aankomen.

De verwachting is dat we na een half uur tot drie kwartier rust weer op stap gaan voor de tweede etappe van ongeveer 8 Km. Dit laatste stuk gaat via het dorpje Austerlitz en de landgoederen Heidestein en Bornea terug naar de start…

Dit deel van de wandeling is absoluut de moeite waard… Het oude eens aangelegde maar nu verwilderde park is prachtig… Het is on-Hollands mooi…

Als je alleen het eerste deel wilt lopen kun je de auto bij het restaurant van de Pyramide van Austerlitz parkeren. Ik wacht daar tot 9.45 uur. Je rijdt met mij mee naar het begin waar – prompt om  10.00 uur – de wandeling start.

Na de rust bij het restaurant en de koffie met het appelgebak lopen wij door, maar wie zijn auto bij het restaurant parkeerde heeft de keuze zijn eigen weg te gaan.

Ik zie er naar uit om samen te wandelen, koffie met appeltaart te eten en onze verhalen te delen…

Laat je deelname weten via leo.van.der.wal@mcclay.nl. Hopelijk tot  aanstaande zondag.

Groeten,

Leo van der Wal

je gids voor deze ochtend…

 

 

Ps. als je de wandeling wilt delen via bijvoorbeeld Facebook of Linkedin dan wordt dat zeer op prijs gesteld.

 

wandeling 006

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching naar succes creëren en geluk beleven…