Wandeling 027

Het is een gebied waar we vaker gelopen hebben, de omgeving tussen De Lage Vuursche en Soest. Het gebied kenmerkt zich door de imposante loofbomen langs de boslanen, waar open en oud bos wisselt met percelen met productie naaldhout. We wandelen over een aantal uitgestrekte landgoederen, passeren enkele heidevelden en lopen langs akkers en weides. We pauzeren in het dorpje Lage Vuursche. Alles bij elkaar een afwisselde wandeling.

We vertrekken stipt om 10:00 uur vanaf de parkeerplaats naast de kruising Vuurscheweg en N234 tussen Soest en Bilthoven.

Zoals gebruikelijk kun je kiezen uit de volgende opties qua te lopen etappes:

  • van Vuurscheweg Bilthoven naar Lage Vuursche = 12,5 km
  • van Lage Vuursche naar Vuurscheweg Bilthoven = ruim 6 km
  • de gehele wandeling van ongeveer 18,5 km

Als je enkel het eerste deel van 12,5 km meeloopt kun je de auto parkeren bij Restaurant De Vuursche Boer in Lage Vuursche (zie route) Ik pik je dan om 9:45 op en neem je mee naar het startpunt aan de Vuurscheweg enkele kilometers verderop.

Loop je alleen het laatste stuk mee van 6 km parkeer je ook hier je auto. Ik verwacht dat we hier omstreeks 12:30 uur arriveren voor de koffiepauze, je sluit dan aan en na afloop breng ik je naar je auto terug.

Loop je de hele route dan ontmoeten we elkaar op de parkeerplaats naast de kruising Vuurscheweg en N234 tussen Soest en Bilthoven, waar de wandeling stipt 10:00 uur start.

Als je mee wilt lopen meld je via leo.van.der.wal@mcclay.nl aan, en als je een introducee meeneemt is die ook welkom.

Ik heb afgelopen weekeinde het grootste deel van de route gelopen en gecontroleerd en raad je aan om goede wandelschoenen aan te trekken. De meeste paden waren droog en goed begaanbaar.

Zoals gebruikelijk is de wandeling een inspanning van ons waar niets tegenover hoeft te staan, anders dan dat iedereen het naar zijn zin heeft, de consumpties in de pauze zijn wel voor eigen rekening.

Ik zie er naar uit om samen te wandelen, koffie met taart te eten en onze verhalen te delen…

Tot zondag 10 december aanstaande,

Groeten,

Leo van der Wal
je gids voor deze ochtend…

McClay Coaching – Zondagwandeling 027

Facebooktwitterlinkedinmail

Coaching naar succes creëren en geluk beleven…